/ VARDAGEN /

JAG LEVER

Jag vet att jag nu på sista tiden varit så otroligt dålig på att blogga. Men jag har ingen lust längre, har inte tid och har inget att blogga om. Så det kommer väl komma upp några inlägg någon gång ibland.
 
Men det har hänt väldigt mycket dom senaste veckorna. Som nog alla vet så har jag gått på Sandö Räddningsgymnasium, men jag ändrade mig och efter många om och men så bestämde jag mig för att byta skola. Så jag går nu på Park - Media. Och det känns så otroligt bra, har världens underbaraste vänner och allt är perfekt. Så nu vet alla det, haha! Här får ni även några bilder, och ni kan ju även följa mig på Instagram för att se fler bilder: louisenorberg
 
/ FOTO / VARDAGEN /

KEEP YOUR EYE ON THE PRIZE

/ VARDAGEN /

HARD WORK WORK


Sitter just nu i lägenheten och gör inte ett dugg. Måste snart börja städa lägenheten, inte ett dugg taggad för det, skulle lätt bara kunna lägga mig och sova och sedan sova resten av kvällen!! Men jag har inget annat val än att städa :)

Är som vanligt, har absolut ingenting att berätta för er, och det är nog inte så speciellt kul för er att veta att jag måste städa. Adjö.