/ VARDAGEN /

SHOPPING

Slutade tidigit idag så då passade jag på att gå ner på stan och köpa mig lite nya träningskläder. Blev två par byxor och en lite tjockare tröja. Helnöjd!
/ VARDAGEN /

WORK IT

Åkte på gymmet efter jag slutade skolan idag och träningen går hur bra som helst! Känner verkligen att det går framåt.
 
Blev väldigt mycket jobb denna helgen, fre-mån. Hann egentligen inte med att göra så mycket annat utan jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Men det är skönt det med! Nästa helg blir det ännu mer jobb, men även inflyttningsfest för en kompis. Så just nu känns allt hur bra som helst.
/ VARDAGEN /

CAT

Slutade tidigt idag, som jag egentligen gör varje dag! Haha. Åkte och tränade efter skolan. När jag väl kom hem så satte jag mig med mitt gymnasiearbete som snart ska vara inne. Så jag har redigerat hur mycket bilder som helst, men har ändå massvis kvar. Kommer nog ta ett tag till innan det är helt klart. (Det fick bli två bilder på min katt eftersom jag även hann fota henne idag)
 
Imorgon blir det skola men även jobb några timmar. Det känns ganska jobbigt men man får ju alltid tänka att det blir iaf pengar. Blir nog även jobb lördag och söndag med, samt på måndag för då har vi studiedag.