/ FOTO /

EVERYONE KNOWS BAD GIRLS HAVE MORE FUN


Gårdagen var hur trevlig som helst! Kom hem runt tre. Tack alla! Vaknade vid två och efter det har jag inte gjort någonting alls. Imorgon blir det till att jobba en stund, och senare på kvällen har jag ingenaning om vad som händer.

/ FOTO /

DE SENASTE DAGARNA


De senaste dagar i bilder. Vill ni se mer, följ mig på instagram @louisenorberg. Nu är det ÄNTLIGEN helg. Igår hade jag fredagsmys med frugan. Film och chips, hur trevligt som helst. Ikväll drar jag och Molly på trevligheter. ÖÖSA!

/ FOTO /

KLASSTRÖJORNA!

Idag kom våra klasströjor som vi har väntat hur länge som helst på. KUNG KUNG KUNG. Ni ser ju bara själv hur snygg dom är ;) "Vi säger inte att vi är bäst, men vi vet fan ingen bättre"

Kom hem halv fyra idag, började direkt med läxan. Så nu kan jag alla länder och nästan alla huvudstäder i asien. Helt otroligt. Nu blir det att träna på några tyska glosor och sedan sova. Var hur trött som helst imorse. Så ska bli underbart att sova, tidigare idag. Som ni kanske har märkt så har det inte varit sådär superbra uppdatering. Men det kommer eftersom. Tappa inte hoppet om bloggen, när jag väl har något att skriva om så blir allt bra igen!